Bra med träning och promenader på Arcos Hundcenter

Nu är det en vecka sedan jag lämnade in Lukas till Arcos Hundcenters hunddagis här i Lund för första gången och det har gått väldigt bra. Han har fått mycket träning där, många promenader, mycket mer än vad jag har hunnit med att gå med honom och det verkar ha gjort honom gott. Det är klart att det är ju bra för hundar att få röra på sig mycket. De ska få gå och promenera och det är till och med bra om de får lite extra träning i form av löpning där man är ute och joggar så att hunden får en chans att springa.

Tvivlar dock på att de på Arcos Hundcenters hunddagis är ute och springer med hundarna. Men promenader får de gått om i alla fall. Och så har de stora öppna ytor som hundarna får springa runt på. Hemma har jag ganska liten tomt så Lukas är inte van vid att kunna springa så men nu när han är van och har insett hur bra det är så blir det nog väldigt svårt att dra tillbaka honom från det och bara låta honom vara inomhus och på min lilla tomt om dagarna.

Av de hunddagis som jag har kollat fram som finns här omkring Lund så måste jag säga att Arcos Hundcenter verkar vara bland de betydligt bästa. Det är kanske ganska självklart, eftersom det är de som jag har valt att lämna Lukas till, men det kunde likväl varit för att de var billigast. Men nej, jag tycker verkligen att de är bra och utifrån vad jag har kunnat läsa mig till om olika hunddagis runt omkring i Lunds kommun så verkar det vara väldigt många fler som även de tycker likadant.