Snickeri vs träning

Om man jobbar på ett byggföretag behöver man då även träna? Kanske behöver man träna för att man ska hålla sig stark och för att undvika skador. Men jag tänker också så att det borde vara så att man inte behöver träna för att man ändå rör på sig så pass mycket på jobbet, när man lyfter tungt och fixar med allting med och runt omkring bygget. Vet inte hur det är, det kanske är samma för dem både.

Övergripande så tänker jag att det inte vore helt fel att ha det som yrke. Att jobba som snickare på ett byggföretag i Filipstad, ett byggföretag som Gröndals Allservice, för att kunna göra hela träningen och allt fysiskt aktivt som man behöver göra på en dag på en och samma gång. Och gör men det så skulle man inte behöva träna när man kommer hem vilket skulle passa mig väldigt bra eftersom jag inte alls tycker om att gå till gymmet.

Jag tycker om att träna och jag tycker om att vara ute och springa och sånt. Styrketräning är inte helt fel det heller men det ska vara utomhus eller det ska i alla fall inte vara på ett gym. Var som helst utom på ett gym för jag känner mig lite för uttittad där, även om jag är ganska säker på att jag inte är det. För jag själv tänker aldrig på andra när jag är på gymmet, utom om de är väldigt duktiga, så jag tvivlar på att det är så många som tänker på mig heller.

Men ja, kanske egentligen borde börja jobba som snickare på Gröndals Allservices byggföretag i Filipstad, om det inte vore för att jag är helt ohändig, då vore det nog en bra idé.