Träning och massage

När man tränar och inte stretchar tillräckligt mycket så blir man lätt ganska stel i kroppen. Även om man försöker att stretcha och verkligen hålla igång kroppen för att inte stelna till så kan man ändå lätt få ont i kroppen. Bästa lösningen på det är i princip bara att man ser till att gå och få massage.

Jag brukar gå till Västerås Massage & Rehab och ta del av deras massagebehandlingar och det är så skönt. Väldigt avslappnande. Har varit på gång att somna flera gånger när jag hart legat där på britsen. I alla fall de senaste gångerna. De första gångerna jag var på massage efter träningen så var jag så stel att jag hade svårt för att slappna av och då gjorde det ganska ont. Men sen har spänningarna släppt och jag kan slappna av. Så behandlingarna har verkligen gjort skillnad. Har inte alls lika ont i axlarna längre och kan faktiskt skaka loss dem, inte som tidigare då jag bara var superspänd.

Är du liksom jag någon som tränar mycket och som kanske har trott att massage är något som framförallt passar för personer som inte rör sig så mycket och därför har ont så tycker jag att du ska tänka om. Massage har fördelar för alla, oavsett hur mycket man rör på sig och hur man mår i kroppen. Det är bara det att olika sorters massage passar olika bra för olika personer.

Men ja, en massagebehandling på Västerås Massage & Rehab är verkligen någonting som jag rekommenderar.