Träning, skador och städning

All sorts fysiskt aktivitet som man gör räknas in för att det ska ses som att man tar hand om sig själv och sin kropp. Träning kan vara att städa, att promenera eller att göra något annat sådant liknande. Något som har väldigt många fördelar och som jag definitivt röstar för. Dock nu så har jag haft så fruktansvärt ont i foten, har stukat den, så har inte kunnat göra så värst mycket. Så nu när vi skulle få massa gäster så fick ja ta nödlösningen och det blev att ta hjälp av en städfirma i Nyköping.

Sökte runt för att försöka hitta någon och hittade några att välja mellan. Valet föll till sist på Anastasya Lokalservice AB då det var en av de få städfirmorna som faktiskt inte var uppbokade och som hade möjligheten att komma över till oss för att städa med så kort varsel.

Det blev i alla fall väldigt bra med resultatet av städningen och festen blev väldigt lyckad också. Dock är det så många av de som var med som även de tränar och som även går på dieter och sådant nu, som många gör i början av året, så vi hade väldigt nyttigt fika. Annars är det inte så många som tar av det om jag inte försöker att göra det lite mer sockerfritt.

Just Anastasya Lokalservice AB i Nyköping finns det ganska stora chanser för att jag ska komma att anlita igen. För jag tycker att de var bra, det gick fort och blev rent, och så var det inte alls så dyrt som jag trodde att det skulle vara att anlita en städfirma. Har väl haft idén om att det är superdyrt att anlita hjälp från en städfirma och att det bara är något som rika personer gör, men tydligen inte.